https://imgur.com/a/ztfcIdF NosFan
jechany będziesz tak o
Oby tej fuzji za szybko nie było, bo mi się tam do was nie spieszy. Tak z rok bym chciał poczekać.
Poza tym na s5 wbiła maaaaaaasa graczy którzy skończyli gre >sp7/>a6. Ale najlepiej pisać co ślina na język przyniesie. Serwer byl strzalem w 10 dla ich excela. Jednak przez kilka strzałów w kolano *3x exp event w meega krótkim czasie - ludzie wydali mase hajsu. Oraz znerfienie golda z foxy - ludzie nie mogli go odzyskać umarło wszystko w chwilkę.

Powoli zaczynamy umierać..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
-
-
W sumie gdyby nie nowy server, to moja gra pewnie zakończyła by się tak jak planowałem
-
Umarły dziś erenie 13.11
-
Bo słabe godziny wybierasz xD
-
21 są od zawsze. O 18 byliby tylko ludzie od Ciebie, a ostatnio nawet Ciebie nie bylo
-
bo nocki mam to śpię ciągle xD not my bad
-
Skoro do s1 nic nie przyciaga, to musza co jakis czas otworzyc nowy serwer.Problemem tego nowego serwa na dzis sa pasywki za osiagniecia, ktorych s1 nie ma i przez to nie mozna bedzie wykonac uczciwej fuzji w miare szybko. Z jakiej niby paki po fuzji ma mnie jechac typ, ktory na martwym serwie wygral sobie pasywke do obrazen czy czegokolwiek innego, ktora to bije na glowe nasze darmowe z nosmarkietu? Bylo wam mowione na poczatku, bo przerabialismy nowy serwer juz 3 razy z czego tylko s2 przetrwalo tak dlugo. Nic co jest resetowane i odpalane od nowa z tymi samymi bledami nie postoi dlugo. Te serwery to takie troche OTSy z Tibii. 3 tygodnie dobrej zabawy, reset i nikt nie pamieta o waszych wydanych pieniadzach.
jakie pasywki? :O
-
-
Only4Fun zapewne ten Pan miał na myśli tytuły. Spokojna głowa aż takie op nie są choć oddał bym noge za takiego sl'a 5.
A z innej beczki i co umarliście już? Bo to chyba agonia, a nie powolne umieranie
Obecnie gra kilka osob z Singow, Luckow.
Graha Huntersi, Roksa i cos tam na E.
Okolo 60 osob.
jakie pasywki? :O
tytuly.
Nezha mam 3 z slkami. chcesz jakis?
-
- User Menu
- Login
- Registration
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies.
More Details
Close